Om

Tekst, foto og web: Cecilie Skjerdal

Organisasjonsnr.: 995064936

Foto: Tommy ØdegaardJeg er alltid åpen for nye, spennende oppdrag - ta gjerne kontakt!


Jeg er samfunnsviter med en cand.polit.-grad fra Universitetet i Oslo, og har studert kommunikasjon, journalistikk, antropologi, språk og filosofi. I 2022-2023 var jeg redaktør for kunnskapsmagasinet Kunnskap Kristiania. Som journalist skriver jeg bl.a. forskningssaker, featureartikler, portretter, historiske saker, reisereportasjer og artikler om bokultur og stedsutvikling. På skribentrepertoaret har jeg for øvrig oversettelser, et stort antall prosjektplaner, årsrapporter, regjeringsnotater og innspill til nasjonal politikk på minoritetsfeltet. I tillegg har jeg kastet meg utpå museumsanmeldelser, et par Ph.D.-skisser og en kongelig resolusjon. Forenkling av komplekse saksfelt, klarspråk og interkulturell kommunikasjon sitter i ryggmargen.


Iblant leverer jeg egne bilder, andre ganger samarbeider jeg med fotograf.


Jeg er internasjonalt orientert, ble født i Oslo og bodde som barn i New York, New Jersey og Harstad. Siden tenårene har jeg bodd i London, Barcelona, Málaga, Köln, USA og Oslo. I dag er jeg bosatt i ei bygd ved Oslofjorden. Jeg snakker flytende  engelsk og spansk. 


Tidligere har jeg  blant annet vært avdelingsleder i Oslo kommune, rådgiver i Fornyingsdepartementet (FAD) og har drevet undervisning i Norge og i utlandet. 


Ønsker du et samarbeid, ta gjerne kontakt!

E-post: cecilie@cecilieskjerdal.no

Tlf: (+47) 99617878
De fleste bildene på siden er egne. Er de lånt, er de kreditert